het spitse dossier #35 van dossierdk

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Shenzhen, China
Merknaam: D-Perfect
Certificering: ISO,CE,FDA,FSC
Model Number: DK files
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 6pcs/box of blaar
Levertijd: 15 dagen sinds het ontvangen van betaling
Betalingscondities: T / T, Paypal, Western Union
Levering vermogen: 14000 PCs per dag
Contact nu

het spitse dossier #35 van dossierdk 

 

1.product beschrijving

Sectie      
Lengte           L21        L25        L31
Grootte

#15/#20/#25/#30/#35/#40/#15-40

— — (Versmalling: .04, .06)

Torsie 2.0~3.2N/cm
Roterende snelheid 300rpm
Dwarsdoorsnede Spits Dossier

2.Use protocol

1)Voorbereiding het midden van het wortelkanaal met DK 15 #, afwisselend spoelend met NaOCl en EDTA.

 

2)Voorbereiding het wortelkanaal aan de het werk lengte met 20 #, 25#, afwisselend spoelend met NaOCl en EDTA.

 

3)Het meten van de het uiteindegrootte van het wortelkanaal met .02 spitse k-dossiers, van bij begin 30 # 25 # 35 #… bereikt de maximum het werk lengte.

 

4)Gebruik een overeenkomstige versmalling van .04 of .06 om de voorbereiding te voltooien.

5)Het spoelen met veel NaOCl s of # ultrasone irrigatie 15.

Het spitse Dossierdk dossier is een verbetering van het dossier van het motorgebruik K, is het endodontic roterend dossier.

Waarom is de Behandeling van het Wortelkanaal zo belangrijk?

Het was dat als een tand besmet was of de zenuw in de tand stierf, de tand zou moeten worden gehaald. Vandaag, wegens een procedure die als de behandeling van het wortelkanaal kan de wordt bekend besmetting worden behandeld, genomen de verwonde zenuw en de pijn verbonden aan dergelijke verminderde symptomen.
Een gemeenschappelijke reden voor de behandeling van het wortelkanaal is besmet of abscessed tand, die uit een diepe holte, periodontal ziekte, of zelfs een gebroken tand kan voortvloeien. Soms kan het trauma zoals een scherpe slag aan de mond in schade aan de pulp (zenuw) van de tand resulteren. Indien u symptomen zoals het zwellen, gevoeligheid aan heet en koude of ongemak bij het raken van uw tand hebt, zou een tandarts onmiddellijk moeten worden geraadpleegd.

De behandeling van het wortelkanaal verwijdert het pulpweefsel, dat uit een zenuw en bloedlevering binnen de tand samengesteld is. Nadat al materiaal is verwijderd uit binnen de wortel, worden het kanaal of de kanalen (als het een multi wortel geschoten tand) is gesteriliseerd en met een materiaal verzegeld dat bacteriën verhindert opnieuw in te geven.

Omdat een wortelkanaal alles verwijdert die de tand voedt en het levend houdt, zal de tand zeer bros na een periode worden. Deze tijdspanne varieert van persoon aan persoon. Het is om deze reden dat de tand zo vlug mogelijk zou moeten worden hersteld en uw tandarts zou kunnen adviseren dat een post en een kroon als definitieve restauratie worden geplaatst. De achtertanden worden gewoonlijk bekroond of binnenkort afgedekt nadat een wortelkanaal is uitgevoerd om de tand te verhinderen wegens de druk te verbrijzelen gezet op het door te kauwen.

Het werk van het wortelkanaal is niet ongemakkelijk, en kan in sommige gevallen in één bezoek worden uitgevoerd. Het ongemak verbonden aan wortelkanaal is toe te schrijven aan de besmetting verbonden aan de behoefte aan het wortelkanaal. Als er het terugkomen zijn is de pijn na het wortelkanaal begonnen, of is nadat het voltooid geweest zeker om uw tandarts zo spoedig mogelijk op de hoogte te brengen.

Bedrijf:

Co. van het Shenzhen is Perfect Medisch Instrument, Ltd, dat in Shenzhen, de Provincie van Guangdong wordt gevestigd, een geïntegreerde professionele tandleverancier in zich het ontwikkelen, productie, en marketing. Het opstelling die in 2008 die aan de innovatie van producten begaan. De belangrijkste producten omvatten: Endodossiers, endomotoren, tandburs etc. Voor dossiers, hebben wij verschillende systeemdossiers, bijvoorbeeld, endo roterende dossiers (Spitse Dossiers), vergeldende dossiers, één systeemdossiers (dossier Voor éénmalig gebruik), terugtrekkingsdossiers…

Na jaren van ontwikkeling, volledig automaticly voltooide het productiemateriaal die de productieefficiency verbeteren. Perfect hangt eerst de bedrijfsfilosofie van „Kwaliteit aan, Klant eerst, de Dienst eerst“ en dringt bij de innovatie, kwaliteit, de dienst aan. Wij hebben ISO13458, Ce, FDA, en onze producten worden nu verkocht aan over de hele wereld en een goede reputatie uit klanten verkregen.

Wij heten oprecht alle vrienden in visist welkom ons!

Het Dossier van het wortelkanaalSpits Dossier

Contactgegevens
Oscar

Telefoonnummer : +86-158 1407 8725

WhatsApp : +8615814078725