over ons

Perfect Profiel

Shenzhen   Perfect Medical Instruments Co. Ltd., gevestigd in Shenzhen, Guangdong, is een geïntegreerde professionele tandheelkundige leverancier in ontwikkeling, productie en marketing. Het is opgericht in 2009 en legt zich toe op de innovatie van producten.

We bestaan ​​al 10 jaar en dankzij onze R & D vertrekken., We vangen altijd de laatste trend op de wereldmarkt.     Alle producten zijn gecertificeerd door ISO, CE, FDA.   Met het vereiste certificaat en de nodige after-sales service was er geen probleem met de goedkeuring van de zendingen die we hebben geregeld.

Wij heten alle vrienden van harte welkom om ons te bezoeken!

our company

In 2009 is Shenzhen Perfect CO. Begonnen vanuit het tandwortelkanaalbestand. Nadat het zich heeft gecommitteerd aan onafhankelijke technologieontwikkeling, en de geaccumuleerde tot de kerntechnologie heeft gebruikt, actief de bedrijfsdiversificatie naar voren schuift, altijd vasthoudt aan het tegelijkertijd exploiteren van een nieuwe markt, Tot nu toe vinden we twee fabrieken. een is voor R & D, mechanisme, een ander is voor verpakking en inspectie.

Tab Image

We zijn niet alleen goed in onafhankelijk onderzoek en ontwikkeling, maar hebben ook geavanceerde technologie om OEM, ODM te maken.

wij zijn perfect verkoopteam

Tab Image

Momenteel hebben we meer dan 200 werknemers, 20 elite technisch personeel, twee r & d teams en tientallen machines, gericht op volledige automatisering van productie en gediversifieerde productinnovatie. in 2018 hebben we onze elektronica-afdeling voor endo opgezet.

hier zijn we

Tab Image

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.
contact us