Rotary Files / nieuwe lancering

Rotary Files / nieuwe lancering

Roterende bestanden  

Om de diversiteit van onze productie volledig te weerspiegelen   van roterende vijlen,   de warmte-geactiveerde machine wordt volledig gebruikt voor zijn unieke charme.

Ten eerste kunnen we proberen het voordeel van M-draad te onderstrepen.

M-Wire Hoogwaardig materiaal van nikkel-titaniumlegering;

Zeer adaptieve wortelkanaalvorm om de oorspronkelijke morfologie van het wortelkanaal te behouden;

Toonaangevende   apical   tot   verkleinen   de   risico   van   voorkomend   stappen   doorboren;

Unieke pre-buigfunctie;

Uitgebalanceerd ontwerp in het mes om de inademing tijdens het werk te verminderen;

Hoge vermoeidheidsweerstand, waardoor het risico op breuken wordt verminderd;

Ten tweede, Perfect Endo. ontwikkelt professioneel ons unieke besturingssysteem, zoals T-pro (nieuwste);   S-Blue / S Black zijn   met de meest concurrerende prijs tijdens onze gepresenteerde productie. het is qua prijs en besturingssysteem vergelijkbaar met zoveel roterende bestanden in de huidige markt. Protaper rangschikt bijvoorbeeld 6 stuks, maar het optimaliseren van de volgorde in S-Blue, het verhoogt onder meer de werkefficiëntie.  

 

 

T-PRO

 

 

Onder duizenden roterende bestanden, moeten we onderstrepen dat er niet de enige of de beste is, alleen de geschikte.

S- Blue roterende bestanden is uw concurrerende optie. de details zijn onderworpen aan ons productieprofiel in S-Blue. Wortelkanaalbestanden met S-Blue.  

Shenzhen Perfect   Medical Instruments Co.,   Ltd. nodigt u van harte uit om ons team te vervoegen,   we zullen veel   zijn verantwoordelijker voor al onze productie, met name op endodontische instrumenten, roterende vijlen, enz., om onze roterende vijlen als een internationaal niveau aan te tonen.    

We bevelen onze T-pro,  

Nieuwe generatie combinatie op warmteactivering en Super Flexibiliteit. 200% verbeterd in antifractuur. maar met hetzelfde snijvermogen. Het is ook perfect te combineren met de te gebruiken maten voor aanvulling in gecompliceerde rootakanalen.

S Zwart   is de innovatieve productie van zwarte draden. het is vergelijkbaar met de Micro-Mega 2-vorm. met het voordeel van een verbazingwekkende snijkracht. en de uiterlijke vorm en kleur zijn te charmant, we noemen het: zwart paard!

Roterende bestanden

contact us