Endo Motor / nieuwe lancering

Endo Motor / nieuwe lancering

Endo Motor

Om de productportfolio te diversifiëren   en vormen een relatief complete product supply chain, na twee jaar onderzoek en ontwikkeling en testen, werd MR draadloze endo motor met touchscreen geboren.  

Volgens klinische testresultaten is dit product draagbaarder als handmotor,   aanzienlijk verbetering van de werkefficiëntie met kosteneffectieve prijzen. Dit is   een ongeëvenaard voordeel.
De aanraakschermmotoren zijn allemaal geïmporteerde motoren en batterijen. Bovendien kan de modus flexibel worden aangepast en zijn de gegevens nauwkeurig. Het legt de technische basis voor de tweede generatie bedrade draagbare apex-locator en de derde generatie draadloze apex-locator.

Gebruikers kunnen verschillende werkmodi instellen voor respectievelijk roterende systeem- en reciprocerende systeembestanden.

 

Endo Motor

Met de ontwikkeling van endomotortechnologie ontstaan ​​er steeds meer opties.

Om aan de groeiende vraag te voldoen, promoot Shenzhen Perfect Medical Instruments Co. Ltd de MR Auto Motor met Apex-locator.  

Eigenlijk MR AUTO MOTOR   is een compact apparaat dat endodontische motor combineert met microprocessorbesturing voor het werken met roterende   Ni-Ti-instrumenten. Het omvat functies van worteluitbreiding en wortelmeting in één eenheid.   Worteluitbreiding wordt gebruikt als wortelkanaalvormings- en reinigingsapparatuur tijdens het wortelkanaal   behandeling,   terwijl wortelmeting als hulpapparaat voor wortelkanaalbehandeling om apicale lengte te meten.

Anders dan het traditionele handstuk, is MR Auto Motor een handheld micro-type.  

Hieronder introduceren we de componenten erin:

MR AUTO MOTOR componenten   :

1.hoofd   eenheid ;

2. Handheld   micromotor;

3.   Motor handstuk ;

4. Adapter ;

5. Meetdraad, vijlclip, tegengestelde elektrode  

6.   Siliconen basis  

7.Tester

Endo motorveiligheid is vrij belangrijk en dat is het grote voordeel van   MR Auto Motor.

Automatische uitschakelfunctie:

Druk op de power   knop   om   in te schakelen het apparaat. Houd de knop   ingedrukt gedurende ongeveer 2 seconden om het apparaat uit te schakelen.    

Het wordt automatisch uitgeschakeld na 8 minuten   zonder enige operatie .

Endo Motor

 

 

 

 

contact us