Vergeldende bestanden in endodontie / wederzijds

Vergeldende bestanden in endodontie / wederzijds

Vergeldende bestanden

Vergeldende bestanden worden steeds populairder, maar het is strenger in het onderwijs van studenten.

Anders dan bij roterende bestanden, neemt de bedieningsvolgorde af. Het betekent dat de belangrijkste reden is dat het de werkefficiëntie kan verbeteren, maar met dezelfde veiligheid.

We willen hier graag ons RC-goud en TF4-goud introduceren.

Maten:   R25 / 08 , R40 / 06 , R50 / 05 / R25-R50, L21.25 / 31mm

Sterilisatie:   ≤ 126 ° C

1) Verwijder het grootste deel van de guttapercha in het coronale derde deel van het kanaal met een geschikt instrument, b.v. een Gates-boor, of een ultrasoon instrument zoals U-bestanden. Afhankelijk van de consistentie van de gutta-percha is het mogelijk om de herbehandeling direct met R25 te starten. 2) Gebruik zo nodig een druppel oplosmiddel. 3) Gebruik R25 zoals beschreven totdat de werklengte is bereikt. Als u weerstand ondervindt, oefen dan geen druk uit. Verwijder het instrument uit het kanaal, breng opnieuw oplosmiddel aan en probeer het opnieuw.

 

RC TF4 GOUD

We kunnen de werkvolgorde voortzetten.

2) Gebruik zo nodig een druppel oplosmiddel.

3) Gebruik R25 zoals beschreven totdat de werklengte is bereikt. Als u weerstand ondervindt, oefen dan geen druk uit. Verwijder het instrument uit het kanaal, breng opnieuw oplosmiddel aan en probeer het opnieuw.

4) Gebruik een borstelbeweging tegen zijwanden om achterblijvend obturatiemateriaal te verwijderen. 5) Na het bereiken van de werklengte met R25, gebruik R40 of R50 voor een grotere apicale vergroting, indien nodig.

Vergelijk met ratory-bestanden, we onderstrepen vooral de veiligheid, omdat het niet gemakkelijk is om de tip te breken! Hoe dan ook, we zijn blij om zoveel series van   aan te bieden endodontische bestanden. dan betekent dit dat we nooit achterop raken! blijven bewegen.

Vertrouw op perfecte endo. vertrouw op onze heen en weer gaande bestanden, vertrouw op RC goud en TF goud. ook hebben we de RC-bestanden die compatibel zijn met VDW Reciprocal. vergeldende bestanden

contact us