K-bestanden

K-bestanden

K-bestanden

K-bestanden als normaal gebruikte bestanden bij de behandeling van het wortelkanaal, K-bestanden zijn de algemeen gebruikte handbestanden in endontische bestanden.   het zijn de basisbestanden maar speel een   belangrijke rol.

Niti- en roestvrijstalen K-bestanden zijn de twee gemeenschappelijke wortelkanaalbestanden tijdens   handmatig endodontisch.

we willen graag opnieuw voorstellen voor de fundering van deze noodzakelijke rootkanaalbestanden.

①.Biedt een soepele tastzin in het wortelkanaal. A   vooraf aangebrachte geschikte rubberen stop voor elke vorm en lengte wordt in eerste instantie gemonteerd.

Sh.Vormige bies voor snelle en effectieve behandeling met een superieur snijvermogen.

③.Verpakking geeft het oppervlak een spiegelafwerking. Voor snelle reiniging tijdens gebruik.

Safety. Hoge veiligheid: draadgat om vallen te voorkomen. ISO gekleurde grip geeft eenvoudig de versmalling van het bestand aan.

⑤.Ergonomisch ontwerp van grip voor comfortabel gebruik.

⑥ Corrosieweerstand en hoge duurzaamheid.

⑦.Special behandeld   Hardvezel Roestvrij staal.

 

K-bestanden

Hoe de goed gekwalificeerde K-bestanden of de niet-gekwalificeerde K-bestanden te herkennen?

Hier noemen we twee punten,   controleer eerst de helderheid van de fluit en ten tweede zijn het de spiralenafstanden, de internationale standaard is de ISO 13485.

Bedien het dan met de hand met 60 graden, het vernietigt de test door persoonlijke kracht. Ten derde, probeer de kleurenring van K-bestanden te controleren, raadpleeg ook de ISO 13485-norm.

ten slotte is het het pakket. informatie over maten en details binnen de labels.

Onze K-bestanden met maten van # 6, $ 8 .... # 80, details verwijzen wij u naar onze productiebeschrijving.

lengte is 21 MM, 25 MM, 31 MM. als een ander speciaal verzoek in productie, van harte welkom om met ons in detail te onderhandelen. we produceren bijvoorbeeld de bestelling in # 90 # 100. voor behandeling van wortelkanalen bij dieren.

Shenzhen Perfect Medical Instruments Co.Ltd produceert wortelkanaal   bestanden, K-bestanden voor meer dan 10 jaar.   professioneel maar niet single. we richten ons op het onderzoeken van meer nieuwe generaties endodontie   bestanden in de komende dagen. K-bestanden

 

 

 

 

 

contact us