Tandheelkundig gereedschap

Tandheelkundig gereedschap

Tandheelkundig gereedschap

Prikkeldraad met prikkeldraad   is een instrument dat wordt gebruikt om pulpweefsel te verwijderen tijdens   endodontisch   (wortelkanaalbehandeling. Het is vervaardigd uit ronde draden en het gladde oppervlak is ingekeept om weerhaken te vormen. Er zijn ook gladde spitten beschikbaar, die fungeren als pathfinders in het wortelkanaal.   Verwijdering van pulp vereist een spit dat niet zal binden en toch groot genoeg is om het weefsel te verstrikken.   Binding moet worden geminimaliseerd vanwege mogelijke breuk.


Ultrasone U-bestanden werken met een frequentie van minimaal 2500 Hz. Hun trilling veroorzaakt cavitatie van de vloeistof (Natrium hypochloriet), die de microstroom van de vloeistof in het wortelkanaal veroorzaakt. Op deze manier kan de vetlaag gemakkelijker worden verwijderd. Bovendien stijgt de temperatuur van de vloeistof zodat het oplossende effect van het hypochloriet verbetert. Voordelen ultrasoon reinigen: grondige reiniging van het wortelkanaal.

 

 

Tandheelkundig gereedschap

Gates   boren worden gebruikt om de opening te openen.   Ze bereiken ook straight-   lijntoegang door   het verwijderen van het dentineschap en het snel affakkelen van het coronale en middelste derde deel van het kanaal. Gates   boren zijn ontworpen om hoog in het schachtgebied te breken. Met dit ontwerp kan het gebroken instrument gemakkelijker van een tand worden verwijderd; breuk   in de buurt van de snijkop kan een kanaal blokkeren.

De Peeso-instrumenten zijn ruimers die worden gebruikt om het coronaire deel van de kanalen te verbreden en recht te maken, waardoor een betere toegang voor vormgevingsinstrumenten mogelijk wordt. Het gebruik ervan is strikt beperkt tot het rechte gedeelte van de grachten.

Het door Perfect ontwikkelde materiaal heeft uitstekende veilige en scherpe Pesso-ruimers geleverd met corrosieweerstand tegen elke vorm van sterilisatie, waaronder autoclaaf, chemische damp en superzuur water.

ET File (PathFile) roterende instrumenten zijn ontworpen om snel en veilig het glijpad te creëren, in plaats van roestvrijstalen vijlen. Deze vijlen zijn flexibel en bestand tegen cyclische vermoeidheid en bieden vele voordelen in vergelijking met handmatige roestvrijstalen vijlen.   Beschikbaar in 3 ISO-formaten (013, 016 en 019) en 3 lengtes (21, 25 en 31 mm). Deze bestanden zijn flexibel en bestand tegen cyclische vermoeidheid en bieden vele voordelen in vergelijking met handmatige oplossingen.

Babybestanden   Geavanceerd structureel ontwerp met geschikt formaat en lengte ontwerp   blik   zeer van toepassing op alle soorten wortelkanaalbehandeling bij kinderen. Wat ' s meer, de nieuwe generatie Kiddly-bestanden kan de onbedoelde ontwrichting van het wortelkanaal bij kinderen voorkomen en effectief de oorzaak van een ongeval voorkomen door de scheiding van de handgrepen.

 

Wij, Shenzhen Perfect Medical Instruments, zijn een van de toonaangevende geïntegreerde professionele tandheelkundige leveranciers   in China, dat alreday meer dan 10 jaar ervaring heeft opgedaan met het ontwikkelen en inzetten van tandheelkundige hulpmiddelen voor de perfecte kwaliteit.  

Tandheelkundig gereedschap

 

 

contact us