Orthodontie-instrumenten

Orthodontie-instrumenten

Orthodontie-instrumenten

Orthodontie-instrumenten is een specialiteit van   tandheelkunde   die zich bezighoudt met de diagnose, preventie en correctie van verkeerd geplaatste tanden en kaken. Het kan zich ook richten op het aanpassen van de groei van het gezicht, bekend als   dentofaciale orthopedie.

Abnormale uitlijning van tanden en kaken komt vaak voor, bijna 30% van de bevolking heeft   malocclusions   ernstig genoeg om te profiteren van de behandeling van orthodontie-instrumenten. De behandeling kan enkele maanden tot enkele jaren duren, waarbij   wordt gebruikt beugels en andere apparaten om de tanden en kaken langzaam te verplaatsen. Als de malocclusie zeer ernstig is,   kaakchirurgie   mag gebruikt worden. De behandeling wordt meestal gestart voordat een persoon de volwassen leeftijd bereikt, omdat botten gemakkelijker kunnen worden verplaatst bij kinderen.

 

 

Orthodontie

Een typische behandeling voor verkeerd geplaatste tanden   duurt ongeveer 1 tot 3 jaar om te voltooien, waarbij beugels elke 4 tot 10 weken enigszins worden gewijzigd door de orthodontist. Er zijn meerdere methoden om malocclusie aan te passen. Bij groeiende patiënten zijn er meer opties voor het behandelen van skeletafwijkingen, hetzij het bevorderen of beperken van groei met   functionele apparaten ,   orthodontische hoofddeksels    of een   omgekeerde trek gezichtsmasker . De meeste orthodontie-instrumenten worden in de vroege permanente fase van het gebit gestart voordat de groei van het skelet is voltooid. Als de skeletgroei is voltooid,   kaakoperatie    kan een optie zijn. Orthodontie-instrumenten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bedrijf

Shenzhen Perfect Medical Instrument Co., Ltd, gevestigd in Shenzhen, provincie Guangdong, is een geïntegreerde professionele tandheelkundige leverancier in ontwikkeling, productie en marketing. Het is opgericht in 2008 en zet zich in voor de innovatie van producten. Onze belangrijkste producten omvatten tandheelkundige reparatieproducten, tandheelkundige pulpproducten, tandheelkundige orthodontieproducten, pulpwasproducten, RCT-apparatuur.

Na jaren van ontwikkeling werd de productie-uitrusting volledig automatisch voltooid, wat de productie-efficiëntie verbeterde. Perfect houdt zich aan de bedrijfsfilosofie van " Kwaliteit eerst, klant eerst, service eerst " en staat op innovatie, kwaliteit, service.  

Waarom onze productieomvang betrekking heeft op orthodontie-instrumenten, de orthodontiebehandeling wordt steeds meer poluar, we moeten de betere zijn om aan de eisen van klanten te voldoen.

 

orthodontie

 

contact us