Endodontische roterende bestanden

Conisch bestand DK-bestand Grootte # 30 L21 / 25/31

  • Conisch bestand DK-bestand Grootte # 30 L21 / 25/31
  • Conisch bestand DK-bestand Grootte # 30 L21 / 25/31
  • Conisch bestand DK-bestand Grootte # 30 L21 / 25/31
  • Conisch bestand DK-bestand Grootte # 30 L21 / 25/31
  • Conisch bestand DK-bestand Grootte # 30 L21 / 25/31
  • Conisch bestand DK-bestand Grootte # 30 L21 / 25/31
  • Conisch bestand DK-bestand Grootte # 30 L21 / 25/31
  • Conisch bestand DK-bestand Grootte # 30 L21 / 25/31
Productdetails
Merk Perfect
Serienummer # 30
Land van herkomst Shenzhen, China
Certificaat ISO, CE, FDA, FSC
Contact met ons
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Bespreekbaar
Minimum bestelling 500 verpakkingen
Gemiddelde levertijd 15 dagen sinds het ontvangen van betaling
Betalingsmiddel T / T, Paypal, Western Union
Pakket details 6 stks / doos of blister
Mogelijkheid om te leveren 14000 stks per dag

Conisch bestand DK-bestand   Maat # 30   L21 / 25/31

Conisch bestand

1. productbeschrijving

Sectie

 

 

 

Lengte

L21

L25

 

Grootte

# 15 / # 20 / # 25 / # 30 / # 35 / # 40 / # 15-40

 — — (04、06 锥度)      

torque

2,0 ~ 3.2N / cm

Roterende snelheid

300rpm

Dwarsdoorsnede

Conisch bestand

2. gebruik protocol

1) CPreparatie het midden van het wortelkanaal met DK 15 #, afwisselend spoelen met NaOCl en EDTA.

 

2) Bereid het wortelkanaal op de werklengte met 20 #, 25 #, afwisselend doorspoelen met NaOCl en EDTA.

 

3) Het meten van de grootte van de wortelkanaalpunt met 0,02 conische K-bestanden, vanaf het begin 30 # 25 # 35 # ... bereik de maximale werklengte.

 

4) Gebruik een overeenkomstige conus van .04 of .06 om de voorbereiding te voltooien.

5) Spoelen met veel NaOCl of # 15 ultrasone irrigatie.

Kegelbestand DK-bestand is een verbetering van het motorgebruik K-bestand, het is een endodontisch roterend bestand.


Waarom is wortelkanaalbehandeling zo belangrijk?

Vroeger moest de tand worden verwijderd als een tand was geïnfecteerd of de zenuw in de tand doodging. Tegenwoordig kan, vanwege een procedure die bekend staat als wortelkanaalbehandeling, de infectie worden behandeld, de gewonde zenuw worden verwijderd en de pijn geassocieerd met dergelijke symptomen worden verlicht.
Een veel voorkomende reden voor wortelkanaalbehandeling is een geïnfecteerde of aangetaste tand, die het gevolg kan zijn van een diepe holte, parodontitis of zelfs een gebroken tand. Soms kan een trauma zoals een scherpe klap in de mond leiden tot schade aan de pulp (zenuw) van de tand. Als u symptomen heeft zoals zwelling, gevoeligheid voor warm en koud of ongemak bij het aanraken van uw tand, moet onmiddellijk een tandarts worden geraadpleegd.

Wortelkanaalbehandeling verwijdert het pulpweefsel, dat bestaat uit een zenuw- en bloedtoevoer in de tand. Nadat al het materiaal uit de wortel is verwijderd, worden het kanaal of de kanalen (als het een tand met meerdere wortels is) gesteriliseerd en afgesloten met een materiaal dat voorkomt dat bacteriën opnieuw binnendringen.

Omdat een wortelkanaal alles verwijdert wat de tand voedt en in leven houdt, zal de tand na verloop van tijd erg broos worden. Deze periode varieert van persoon tot persoon. Het is om deze reden dat de tand zo snel mogelijk moet worden hersteld en uw tandarts kan aanbevelen dat een paal en een kroon worden geplaatst als laatste restauratie. Achtertanden worden meestal bekroond of afgedekt kort nadat een wortelkanaal is uitgevoerd om te voorkomen dat de tand verbrijzelt als gevolg van de druk die erop wordt uitgeoefend door te kauwen.

Wortelkanaalwerk is niet oncomfortabel en kan in sommige gevallen in één keer worden uitgevoerd. Het ongemak geassocieerd met wortelkanaal is te wijten aan de infectie geassocieerd met de behoefte aan het wortelkanaal. Als er terugkerende pijn is nadat het wortelkanaal is gestart of nadat het is voltooid, moet u uw tandarts zo snel mogelijk informeren.  

Bedrijf:

Shenzhen Perfect Medical Instrument Co., Ltd, gevestigd in Shenzhen, provincie Guangdong, is een geïntegreerde professionele tandheelkundige leverancier in ontwikkeling, productie en marketing. Het is opgericht in 2008 en zet zich in voor de innovatie van producten. De belangrijkste producten zijn: Endo-bestanden, endomotoren, tandboren enzovoort. Voor bestanden hebben we verschillende systeembestanden, bijvoorbeeld endo-roterende bestanden (conische bestanden), reciprocerende bestanden, één systeembestanden (bestand voor eenmalig gebruik), herbehandelingsbestanden ...

Na jaren van ontwikkeling werd de productie-uitrusting volledig automatisch voltooid, wat de productie-efficiëntie verbeterde. Perfect houdt zich aan de bedrijfsfilosofie van " Kwaliteit eerst, klant eerst, service eerst " en staat op innovatie, kwaliteit, service. We hebben ISO13458, CE, FDA, en onze producten worden nu verkocht over de hele wereld en hebben een goede reputatie van klanten gekregen.

We heten alle vrienden van harte welkom om ons te bezoeken!

Engine bestand Wortelkanaalbestand

contact us