Contacteer ons
Oscar

Telefoonnummer : +86-158 1407 8725

WhatsApp : 8615814078725

Shenzhen Perfect Medical Instruments Co., Ltd

Perfecte Endo!

  • Shenzhen Perfect Medical Instruments Co., Ltd
  • Shenzhen Perfect Medical Instruments Co., Ltd
  • Shenzhen Perfect Medical Instruments Co., Ltd
  • Shenzhen Perfect Medical Instruments Co., Ltd
Grote Markt: Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur
Merken D-perfect Aantal werknemers 50~100
Jaarlijkse omzet 50,000,000-80,000,000 Opgericht Jaar 2009
Export pct 60% - 70%
Inleiding

 

Co. Ltd van Shenzhen wijdt Perfect Medisch Instrumenten aan productie en O&O. Onze Slogan is Perfecte Endo. Perfecte endodontic instrumenten. Nochtans, in endodonticsinstrumenten is werkelijk perfect zijn ons hoofddoel!! Het is eraan herinneren de moeite waard, zijn de roterende dossiers onze belangrijke lijn in reeks dossiers van het wortelkanaal, met verbazende output en onvergelijkelijke hoogte - kwaliteit.

Onze productdefinitie vergroten is onze een andere voltooiing. Co. Ltd van Shenzhen behandelt Perfect Medisch Instrumenten het meest voltooide assortiment onder de fabrikanten van endodonticsinstrumenten. De laatste jaren, houden wij verbeterend onze capaciteit van onderzoek naar elektronische endoapparaten, pogen Al onze apparaten gunstigst in prijs en de eisen van klanten te zijn. met inbegrip van de Kliniektest, marketing test, en al certificaatgoedkeuring. Onze elite R&D van tand elektronische afdeling zal more and more nieuwe projecten voor de tandheelkunde brengen.

Co. Ltd van Shenzhen is Perfect Medisch Instrumenten

Perfectioneer in productie

Perfectioneer in het onderzoeken

Perfectioneer in zich het ontwikkelen

Perfectioneer in marketing

perfectioneer in het verkopen

Perfectioneer in het geven

Wij geloven sterk dat het aanbieden van het perfecte endoproduct onze unchangeable strategie is. Geen kwestie hoe stijf de concurrentie in de markt is. Wij zijn bereid betere te zijn zoals altijd wij.

Tegenwoordig, hebben wij onze 25.000 SQ metersworkshop die, zich verheugt op 2020 worden geconstrueerd, zal het het „moedigste paard“ in de producent van endodossiers in China zijn, zijn wij oprecht welkom alle leveranciers en elk van onze beste globale klanten om ons te bezoeken!!!!

endodossier catalogue.pdf

Geschiedenis

Co. Ltd van Shenzhen is Perfect Medisch die Instrumenten, in Shenzhen, Guangdong wordt gevestigd, een geïntegreerde professionele tandleverancier in zich het ontwikkelen, productie en marketing. Het opstelling die in 2009 die aan de innovatie van producten begaan.

Wij zijn in zaken 10 jaar geweest en dankzij ons R&D vertrek., vangen wij altijd de geduurde tendens in de wereldmarkt. Alle producten zijn gediplomeerd door ISO, Ce, FDA. Met de vereiste certificaat en ervaringsnaverkoopdienst, was er geen om het even welke ontruimingskwestie in de verzendingen die wij hebben geschikt.

Wij heten oprecht alle vrienden welkom om ons te bezoeken!

Dienst

1

 

Co. Ltd van Shenzhen is Perfect Medisch Instrumenten een geïntegreerde professionele tandfabrikant in zich het ontwikkelen, productie en marketing. Wij leveren etc. de volledige waaier van producten met inbegrip van divers van de Spitse Dossiers van NiTi, Endo-Motoren, de Dossiers van Roestvrij staalendo, Poorten en Peeso, Deegdragers, Spitten Met weerhaken, NiTi Archwires, de Lentes, Carbide Burs.

Ons Team